Operation sömnstörning, hyfsat misslyckad

Strax innan 06.00 planerade jag en offensiv mot Don Diegos mobiltelefon. Dock fick jag nånslags konstig känsla i kroppen, typ medkänsla. Detta mot Fru Diego, absolut inte mot allas vår Don. Trodde mig veta att hon jobbat natt och antagligen inte var hemma före 04.00 nångång.

Så jag slängde iväg dagens första sms kring 09.00, ni ska veta att Don Diego inte vaknar före 14.00 på helgerna. Jag visste att detta inte skulle ge synlig reaktion men att han skulle vakna, läsa mitt glada mess, för att sen sur och bitter somna om. Föreställ er att han i ögonblicket ser ut som Karl-.Bertils pappa på julafton.

Drog iväg nästa strax innan 11.00, även detta utan resultat. Hade han stängt av ljudet? Han har lätt hotat med detta efter att jag väckt honom ett gäng gånger de senaste veckorna. Ringde sedan ett par signaler strax innan 13.00, mest för att retas och tänkte sen typ en kvart senare ringa tills han var tvungen att svara. Dock ringt en sömndrucken Don upp efter ett par minuter. Till min stora besvikelse var han på ett strålande humör och min operation hade inte haft någon som helst påverkan.

Nu tar vi en öl ihop och jag har skrämt upp honom duktigt, more to come så att säga...

High Five//The one and only Pump

Lär känna Don Diego, del 1

Jag har känt Don Diego under en tid nu och jag vet att han är en "mångkunnig" person, med många strängar på sin lyra. Dock visste jag inte att han extraknäckt som modell för hygienprodukter. När jag städade badrummet idag hittade jag denna flaska...
image5

High Five//Pump Up The Jam

It's On

Det känns onekligen skönt att få delge världen, och framför allt er som råkar stå oss mer eller mindre nära, vad det här rör sig om. Det är, olikt min antagonist, inte min avsikt att skrämma iväg någon från det här tidsdokumentet (därför kan det i och för sig vara direkt olämpligt att visa en blid på den gode pumpen direkt) så jag kallstartar med en bild jag hittade i pumpens dator, bredvid påbörjade beundrarbrev till Peter Swartling och hemgjorda nakenblider på Per Gessle. Enjoy/ DD


chockerande, viss, men vem är förvånad?


Regler för Don Diego vs Pumpen

This is the shit!

Det hela handlar om att lyckas sätta dit den andra så hårt och jobbigt som möjligt. Det kan handla om triviala saker som att skrämma skiten hur en bakfull Don Diego eller att vara en allmänt dryg jävel kring ett smeknamn.

De käcka pojkarna som gjort det till sin livsuppgift att jävlas med varandra är Don Diego (i ring till höger) och Pumpen (i ring till vänster).
image3

Det finns även en extratävling som handlar om vadslagning, om precis allt. Just nu är ställningen förkrossande till Don Diegos fördel.

RSS 2.0