Operation sömnstörning, hyfsat misslyckad

Strax innan 06.00 planerade jag en offensiv mot Don Diegos mobiltelefon. Dock fick jag nånslags konstig känsla i kroppen, typ medkänsla. Detta mot Fru Diego, absolut inte mot allas vår Don. Trodde mig veta att hon jobbat natt och antagligen inte var hemma före 04.00 nångång.

Så jag slängde iväg dagens första sms kring 09.00, ni ska veta att Don Diego inte vaknar före 14.00 på helgerna. Jag visste att detta inte skulle ge synlig reaktion men att han skulle vakna, läsa mitt glada mess, för att sen sur och bitter somna om. Föreställ er att han i ögonblicket ser ut som Karl-.Bertils pappa på julafton.

Drog iväg nästa strax innan 11.00, även detta utan resultat. Hade han stängt av ljudet? Han har lätt hotat med detta efter att jag väckt honom ett gäng gånger de senaste veckorna. Ringde sedan ett par signaler strax innan 13.00, mest för att retas och tänkte sen typ en kvart senare ringa tills han var tvungen att svara. Dock ringt en sömndrucken Don upp efter ett par minuter. Till min stora besvikelse var han på ett strålande humör och min operation hade inte haft någon som helst påverkan.

Nu tar vi en öl ihop och jag har skrämt upp honom duktigt, more to come så att säga...

High Five//The one and only Pump

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0