PR, det är väl samma sak som Piercing inför Raidointervju?


I och med den eventuella nedläggningen av vår utbildning KY Musik & Event så har utbildningsledningen tagit i med hårdhanskar och verkligen plockat in det tunga artilleriet. De valde  att plocka in vår gladtjocke och skojfriska La Bomba med det erkänt välsmorda munlädret som utbildningens asikte utåt.
Tyvärr så verkar det som att objektet i fråga hade käkat en och annan halucinogen svamp ihop med sin tomatpasta dagen till ära och fått begreppen "radio" och "ansikte utåt" helt om bakfoten. Bomba trodde (uppenbarligen) att han skulle vara med i rikstelevision och att själva uppdraget var att bli ett så skrämmande ansikte som möjligt.

Bomba lade upp sin stenhårda taktik på att skrämma regeringens beslutfattare hela vägen genom rutan tillbaka till stenåldern så att de helt enkelt inte vågade annat än att låta utbildningen fortgå. Som vanligt så gick han in till 100% med högsta växeln ilagd.

Till och med jag måste beklaga det antiklimax som infann sig när det visade sig vara en radiointervju med P4 Sörmland efter att sett den här uppladdningen från pumpens sida (jag borde dock anat ugglor i mossen när han snackade om att det var dags att "tagga" upp "spetsa" till sig:



Andreas som vi är van att se honom, till den hemska förvandling som visas nedan



















Tja, se det från den ljusa sidan, det blir inte svårt att klä ut dig till Halloween nästa år....



Jag niger som en skolflicka och är imponerad av ambitionsnivån i alla fall.
Som man säger:
Bättre lycka nästa gång, nä-nä-nä-nä-näääääääääää-nä

/D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0