All Together Now!

Som hela KY Musik Event sa imorse:

Ja, må han leva!
Ja, må han leva!
Ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva uti hundrade år!

Grattis på 30-årsdagen Pumpen!

Det kommer mera...


Det kom ett sms...

Ställde klockan på 06.45 imorse för att ringa DD 07.00, för att sedan mötas upp på gymmet vid 08.00 typ. Fick dock ett sms klockan 06.51 som löd: "Jag sliter i gymmet". Han hade alltså svikit och stuckit tidigare, struntat i mig och bestämt sig för att träna själv. Ringde honom lite senare, då låg han och sov! Han skulle ha skrivit att han skiter i gymmet, skärpning mannen!!!

Rob Roy

För att bryta det något fientliga stämningen på bloggen varierar jag med ett drinkrecept och tillägnar det Andreas "CocktailPumpen" Jakobsson


image11

?1.     Kyl cocktailglas med is.

?2.     Blanda whisky och vermouth i en shaker eller annat kärl och rör om med is.

?3.     Häll bort isen ur glaset. Droppa Angostura i glaset före upphällning (för att inte förstöra drinken om man råkar droppa i för mycket).

?4.     Sila upp i glas.

?5.     Garnera med rött bär på en pinne.

/DD


Irritationsmoment

Ibland är det det små grejerna som är de jobbigaste och mest irriterande. Som tex när Pumpen anmäler Don Diego frivillig till att föra protokoll på veckomötet. Sååå jävla tråkjobbigt kan jag lova!

Yours//Pumpen

Måndagströst av Pumpen?!?!?

Måndagar kan ju te sig lite gråa och trista här i Nyköping. Man förväntas tydligen utbilda sig till någon sorts ivrig eventparasit och vara en sån där jobbig jävel med visitkort och mobiltelefon som är så jävla stor att man måste ha en liten pinne för att kunna navigera med den. Man ska titta på (och förstå!) en festivalbudget med fler sidor än Mein Kampf för att ens kunna fundera på att sätta ner 3000 frikyrkliga själar till en konsert med Sissela Kyrkjebö och Sjöbos Gosskör. Sådana dagar kan tillvaron vara sådär.

Och så kommer frälsningen från det mest oväntade hållet av alla, den andra planhalvan. Jag väljer att citera den gamle mysgubben (som tydligen trots allt har ett par näbbstövlar och en palestinaschal väl dolda i sitt ungkarlsrum);

"Jag sitter hellre hemma med min gode vän Don Diego än är uppe och tjänar en jävla massa pengar från nåt jävla kommersiellt bolag"
 
- Sagt av Pumpen efter att ha tillbringat lördagen med att sänka en försvarlig mängd folköl i mitt goda sällskap istället för att tjäna 5000 :- genom att sitta och trycka på vänster musknapp i ett par timmar

Simma lugnt Pumpen och lycka till i eventbranschen / DD

Don GAIS

Inte visste jag att Don Diego var gaisare...
image10
Igår när jag passerade DD´s bil såg jag dessa klistermärken på bakrutan. Trevligt säger Pumpen!

Kamratkonsultering 1

Som ena halvan av laguppställningen på den här bloggen ser jag mig inte bara som en motsåndare eller fiende till allas vår egen Pump. Framför allt så är jag medmänniska, kamrat och till viss del även konsult. Så när jag får följande meddelande dagen efter icke nämnd klassisk festdag så kan jag inte bärga min godhet och mitt herdeskap över p's välbefinnande:

"Det värsta är inte att man tittar på Crocodile Dundee, utan att man skrattar åt den..."

Som den gode vän jag är så börjar jag inte dalta om det Sahlinska snedsteget i att benämna sig själv som man och ironisera över sitt eget elände. Jag tar mitt ansvar som kamratkonsult DD och vänder pumpens misär till någonting kreativt istället!

Så, med varm hand Mr P, tänk såhär istället!

image6


Planer

Planerna är satta i verket, det hela dokumenteras dessutom på film...

//P

RSS 2.0