Storsintheten vet inga gränserSåhär mycket tycker jag om den gode Bomba för tillfället. Så mycket att hans nuna pryder mitt skrivbord! Geeez!

I can't believe I'm doing this. Undrar vem som tänker så?

/DD

Introducing....

Sofie Lundmark med blogg!

Det finns ju en hel drös med KY studenter till som har klarat sig helskinnade från den här bloggen. Igår hade jag de stora nöjet att korsa vägar med Sofie och hon kom med hela fyra stycken folkkära artister av samma snitt:
Sofie har en eminent blogg på http://www.ptnoje.se/Bloggare.aspx?blogg=4464247 och här bjuder jag på ett utdrag och en lärdom av hur tufft det kan vara i musikbranschen:

"Just nu: på vägarna mot Östersund efter en natt på hotell i Övik. Jag älskar teknikens påfund, att sitta och jobba, surfa, plugga och lyssna på musik i en buss med en hög musiker som plingar på instrument som jag inte ens vet vad de heter. 


I natt: Tåget mot Nyköping för att jag måste gå på ett så kallat "KRIS-möte", tåget på natten kan vara nåt jag inte ser fram emot."Så är det, If you play with fire you'll get burned... Att hänga runt med en påtänd musiker leder inte sällan till att organisationen Kriminellas Rätt I Samhället bli inkopplade.

Aja, Sofie, det var en ära att få hänga med dig, lycka till med resten av turnén!

DD


Tävling!

Gnugga fettcellerna och gissa vilken KYM 07 student som har korsats med en celebritet av rang:

Jag vet inte vilken del jag tycker är vackrast! Höger eller vänster, det är frågan. Pumpen låter hälsa att han tycker att den är "fantastiskt, fantastiskt erotisk, liksom"

Rätt svar belönas med ett MMS med en bild på en fondvägg!


DD


RSS 2.0