PR, det är väl samma sak som Piercing inför Raidointervju?


I och med den eventuella nedläggningen av vår utbildning KY Musik & Event så har utbildningsledningen tagit i med hårdhanskar och verkligen plockat in det tunga artilleriet. De valde  att plocka in vår gladtjocke och skojfriska La Bomba med det erkänt välsmorda munlädret som utbildningens asikte utåt.
Tyvärr så verkar det som att objektet i fråga hade käkat en och annan halucinogen svamp ihop med sin tomatpasta dagen till ära och fått begreppen "radio" och "ansikte utåt" helt om bakfoten. Bomba trodde (uppenbarligen) att han skulle vara med i rikstelevision och att själva uppdraget var att bli ett så skrämmande ansikte som möjligt.

Bomba lade upp sin stenhårda taktik på att skrämma regeringens beslutfattare hela vägen genom rutan tillbaka till stenåldern så att de helt enkelt inte vågade annat än att låta utbildningen fortgå. Som vanligt så gick han in till 100% med högsta växeln ilagd.

Till och med jag måste beklaga det antiklimax som infann sig när det visade sig vara en radiointervju med P4 Sörmland efter att sett den här uppladdningen från pumpens sida (jag borde dock anat ugglor i mossen när han snackade om att det var dags att "tagga" upp "spetsa" till sig:Andreas som vi är van att se honom, till den hemska förvandling som visas nedanTja, se det från den ljusa sidan, det blir inte svårt att klä ut dig till Halloween nästa år....Jag niger som en skolflicka och är imponerad av ambitionsnivån i alla fall.
Som man säger:
Bättre lycka nästa gång, nä-nä-nä-nä-näääääääääää-nä

/D

när vi ändå är inne på ämnet...

...entreprenörskap.

Vi fick en sån där härlig uppgift över jullovet. Inte nåt spännande i form av "raka av den fulla tomten skägget" eller "sno alla paket under granen som är addresserade till barn under 7 år, öppna dem och skicka dem till behövande barn i Berverly Hills". No no no.
Vi ska sätta oss ner med en av våra högt värderade familjemedlemmar, berätta om någon av våra uppblåsta mål vi har här i livet och de ska göra hela leken förbannat sur genom att hela tiden ställa den frågan man minst av allt vill ha när man vräker ur sina mest svulstiga planer för livet; Varför?

Eftersom jag personligen kan tro att det kommer bli en ganska jobbig grej att göra (att välja mellan att tuta i sig en försvarlig mängd Mariestads Julöl, en bryggd rakt ner från Sankte Pers brunn, eller sitta med någon som har verbal damp och bara kan returnera dina djupa svar med ett jävla "varför?" känns ju som ett solklart val) så tänkte jag och bomba att vi provkör Dr. Anders Mengeles lek så ni vet vad som väntar. Vår konversation började på fun för att sedan övergå till msn.  Nedan följer resultatet;

KY Andreas säger:

varför fun???


Carl säger:

ingen aning, det känns lite old school


Carl säger:

på ett bra sätt


KY Andreas säger:

varför?


Carl säger:

ahhahahahhaha


Carl säger:

fan vad man kan driva folk till vansinne med det


KY Andreas säger:

varför?


(och det är egentligen här själva leken börjar, ovanstående konversation är bara en lätt oral ljumskstretch)
Carl säger:

därför att det är jobbigt att svara på saker som man skriver som innehar en mening som man tror att den mottagande parten förstår utan närmare förklaring


KY Andreas säger:

varför?


Carl säger:

därför att då måste man omvärdera antingen tydligheten i budskapet, sin mottagarens förståelse (som i och för sig bygger på ens eget antagande om mottagarens förståelse och blir således i förlängningen en kritik mot sitt eget intellekt) eller om mottagaren bara vill vara jävligt jobbig


KY Andreas säger:

varför?


Carl säger:

på vilken fråga?


KY Andreas säger:

varför?


Carl säger:

på vilket påstående


KY Andreas säger:

varför?


Carl säger:

därför att ska jag kunna svara på varför så måste jag veta vilket påstående du frågar "varför?" på


KY Andreas säger:

varför?


Carl säger:

annars så kommer jag bara sitta här och göra en hel rad utläggningar som varken du eller jag tjänar på


KY Andreas säger:

varför?


KY Andreas säger:

Mohahahahahahahahaha!!!


Carl säger:

eftersom det är av yttersta vikt att både sändare och mottagare är på samma nivå när de utbyter information, detta för att säkerställa maximal förståelse och tolkning av budskapet


KY Andreas säger:

varför?


Carl säger:

därför att i annat fall så blir all kommunikation meningslös, sändaren får inte fram det denne vill och mottagaren kommer inte vara mottaglig eftersom den inte förstår någontingKY Andreas säger:

det kan ju vara den jävligaste uppgiften någonsin...


Carl säger:

varför?


KY Andreas säger:

hahaha jag visste att du skulle vända på den hahaha du satt och blev småirriterad på mig men vände så fort du fick chansen och nu sitter du där och småler och garvar...


Carl säger:varför?


Slutsats:

Bomba har helt rätt, efter ett tag så sitter man bara att väntar på att få ge den frågande parten en verbal pungspark i form av ett "varför?". Det är också som ni märker ett riktigt jävla mind game, orkar man ösa ur sig logiska förklaringar i all oändlighet eller blir varför-frågaren helt jävla bananas på att lyssna på dem?

Resultat "Varför?" - Rond 1
1-0 The Don/DD


Dagens Citat

Vissa människor tycker att en del saker är roligt, andra inte.

Entreprenörs-Anders tycker att det är roligt att uttala ordet "entreprenör" på franska. MEN:

"Jag tycker inte att det är roligt att uttala ord på tysk eller österrikisk helt enkelt"

Detta efter att han har gjort en snygg klacksmäll á la Betjänten från "Grevinnan och Betjänten" och orerat om "Stürmpeter"

Spel och dobbel


Både jag och Bomba är ju hängivna anhängare av mer eller mindre slaskiga saker. Vi är ivriga alkohol- och tobaksidkare och mår nästan aldrig bättre än när vi sitter på en slabbig krog, sänker ett par pilsner och är otroligt otrevliga mot varandra.

Vår dekadens stannar inte där, givetvis ägnar vi oss åt en hel del spel och dobbel!
Sedan starten på September har vi slagit vad om allt mellan LP's kalsongmodell till vem som kan snorta flest gamla fimpar dränkta i Cola Light.

Eftersom jag är way more clever än den gode pumpen så leder jag storstilat den här tävligen. Vi (jag) tänkte som en rolig grej publicera ställningen i tävlingen:

Eftersom vi inte kunde komma på något vettigt att slå vad om, som t.ex pengar, snäckskal, det sista som blir kvar i vasken när man diskat eller motsvarnade, så gäller den här tävlingen ÖL!

Den totala mängden öl vi är uppe i är 35 stora stark, eller 14 liter öl.
Som det ser ut så kommer jag kunna smörja kråset i flera veckor (min andel är den röda) om den här utvecklingen fortsätter!

Gemensamt vill vi efterlysa nya härliga utmaningar såsom "vem kan gå ner mest i vikt på en vecka" eller "vem kan vara vaken längst"! Inget förslag är för bra!

/DD


RSS 2.0